Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Mysen Bil AS

Mysen Bil AS har et autorisert merkeverksted hvor spesialutdannede og sertifiserte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi står klare til å hjelpe deg, enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll, utskifting av bilglass eller dekkskifte på bilen din. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og levere alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi garanterer at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.

Det er mange fordeler for deg ved å velge et merkeverksted. Vi bruker kun originale bildeler ved servicer og reparasjoner, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Dessuten er det å følge serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken en forutsetning for opprettholdelse av nybilgarantien på din ŠKODA.

Det viktigste for oss er at du som kunde trives hos oss, og at du opplever at du får den gode kundeservicen du forventer. Visste du forresten at vi kan tilby både lånebil og lån av elsykkel når bilen din er inne hos oss på service eller reparasjon?

Du er alltid velkommen hos oss! Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt, kan vi ordne dette for deg.