Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Mysen Bil AS har alt du trenger til din Škoda

Hos Mysen Bil AS kan du kjøpe både nye og brukte Škoda-modeller. Våre dyktige og erfarne selgere kan gi deg gode råd slik at du finner den bilen som passer perfekt for deg og dine behov. Vi tilbyr også finansiering og forsikring av bilen din, samt gunstige leasingavtaler av bil, både for privatpersoner og bedrifter, gjennom Škoda Financial Services. Vi har et stort utvalg av demonstrasjonsbiler, slik at du kan få prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg.

Vi har et autorisert merkeverksted hvor vi utfører reparasjoner, og vi tilbyr en rekke tjenester innen service. Vi kan med andre ord hjelpe deg enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll, ruteskift eller dekkskifte.

Vi ønsker å gi deg som kunde den beste kundeopplevelsen hos oss, og du er alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat. Mysen Bil AS ble grunnlagt i 1976, og fra 2006 har firmaet vært et datterselskap av Volkswagen-forhandler Erling Rød AS.

Velkommen til oss hos Mysen Bil AS!